AUTOILIJAT

Autoilu digitalisoituu ja elämme maailmassa, jossa liikkuminen on älykästä. Autoilussa yllätykset ovat kuitenkin vielä arkipäivää. Kohdistettu ja monipuolinen autoilun apuri poistaa yllätykset.

AutoMopus muistuttaa sinua katsastuksesta, määräaikaishuolloista ja renkaanvaihdoista. Yllätyksen sattuessa löydät oikean avun taskustasi. Kun merkitset tankkaukset, AutoMopus kertoo sinulle tarkan polttoaineen kulutuksen.

Palvelumme avulla löydät läheltäsi helposti Huoltokorjaamojen lisäksi Autopesut, Rengaspalvelut, Tankkausasemat polttoainehintoineen, Tuulilasipalvelut ja Ruostesuojauksen. Viesti suoraan valitsemasi palveluntarjoajan kanssa ja jatka matkaa.

AUTOMOPUS AUTTAA AUTOILIJAA

TIETOA OMASTA AUTOILUSTA

Rekisteröidyttyäsi näet Tallista autosi tekniset tiedot. Pitämällä polttoainepäiväkirjaa, pysyt tietoisena autosi todellisesta polttoaineen kulutuksesta.

Haluamme tarjota AutoMopus-autoilijoille koko ajan uutta ja haluaisimme tietää, mitä tietoja sinä kaipaat omasta autoilustasi. Lähetä toiveesi meille. Kiitos!

EDUT

Saat juuri sinun autosi tarpeisiin sopivat parhaat tarjoukset läheltäsi. Autoalan eri palveluntarjoajat lähettävät kohdennettuja tarjouksiaan juuri sinulle. Löydät matkasi varrelta edullisimmat polttoaineet. Netin varaosakaupoista löydät omaan autoosi sopivat varaosat.

AUTOMOPUS SOVELLUS

AutoMopus auttaa sinua autoilun arjessa ja tarjoaa mutkatonta autoilua. Uudistuneesta AutoMopuksesta löydät Huoltokorjaamojen lisäksi Autopesut, Rengaspalvelut, Tuulilasit ja Ruostesuojauksen palveluntarjoajat eri puolelta Suomea. Tankkausasemat polttoainehintoineen, autoalan uutiset, palveluntarjoajien tarjoukset ja varaosakaupat auttavat sinua autoilun arjessa.

PALVELUNTARJOAJAT

Tule löydetyksi, näytä osaamisesi ja erotu muista.

AutoMopuksella tavoitat asiakkaasi kohdennetusti, nopeasti ja tehokkaasti silloin, kun he tarvitsevat palveluitasi.

Asiakas löytää firmasi sijaintiisi perustuen. Löydä uusia asiakkaita AutoMopus-käyttäjistä lähettämällä heille kohdennettuja markkinointiviestejä. Ole ratkaisu mutkattomaan autoiluun!

AUTOMOPUS AUTTAA PALVELUNTARJOAJAA

DIGITAALINEN MARKKINOINTI

Haluatko olla autoalan digitaalisen markkinoinnin kärjessä? Haluatko tietää miten markkinointisi tehoaa?

AutoMopuksella voit, sillä markkinointi ei ole koskaan ollut näin helppoa. Voit muutamassa minuutissa luoda kampanjan, jolla tavoitat juuri haluamasi asiakkaat heidän kännyköistään. Kampanjan päätyttyä tarjoamme tarkan raportin kampanjan onnistumisesta.

OMA SOVELLUS

Kiinnostaako sinua oma sovellus yrityksellesi? Appis tai äppi on se juttu, jonka moni yritykselleen haluaa. Me teemme myös sovelluksia autoilun eri tarpeisiin. Sovelluksemme hyödyntävät laajoja big data -tietokantojamme. Ota yhteyttä!

Soita meille 046-923 7444 tai lähetä viesti info@automopus.fi niin otamme yhteyttä mahdollisimman pian!

DIILI TYÖKALU

Nyt voit tarjota yrityksesi palveluita suoraan kohdennettuna asiakkaan taskuun. Haluatko tarjota renkaanvaihtoa huollon yhteydessä? Kertoa yrityksesi uudesta osoitteesta? Vai oletko saanut valtuutuksen huoltaa uutta automerkkiä?

Autamme ensimmäisen kampanjan teossa ja koulutamme sinut DIILI-kampanjatyökalun käyttöön.
Ilmaisesta starttioppaasta löytyvät ohjeet kampanjan tekoon.

Ei kuukausimaksuja, maksat vain lähetetyistä viesteistä.


Uudet twiitit

AutoMopus vinkit

2.8.2018  
AutoMopus®-vinkki 
 
Viikonloppureissulleko? 
Ajeletteko kesälomareissulla Ähtäriin pandoja katsomaan?

Tankkauksessa voit katsoa autoreittisi varrella olevat tankkauspaikat ja hyödyntää niiden palveluja. 

Jos tarvitset viikonloppureissulla autollesi huoltopalveluja, niin AutoMopuksen Palveluntarjoajat-osiosta löytyy kaikkiaan yli 3000 palveluntarjoajaa autokorjaamoista tuulilasipalveluihin.  
Olemme myös lisänneet Kahvila-osion ja muutamia mukavia kahviloita. Voit kertoa meille suosikkikahvilasi lisättäväksi i-kirjaimen palautteen kautta. 

Kerro kaverille AutoMopuksesta! Ilmainen sovellus löytyy Android, iOS ja Windows Phone 10 -puhelimille sekä -tableteille sovelluskaupoista. Meidät löydät myös Facebookissa ja Twitterissä. 
 
Reissuterveisin,  
AutoMopus® -tiimi

4.6.2018
AutoMopus®-vinkki

Autosi kulutus ja mukava kesäkisa
Tiesitkö, että AutoMopuksessa voit seurata autosi polttoaineen kulutusta kulutusseurannassa?

Kulutusseurannan aloittaminen on helppoa. Kun tankkaat autoa seuraavan kerran, lisää tiedot tankkausasemalistassa valitsemalla "Lisää tankkaus". Tankkaukset päivittyvät profiiliisi ja näet kulutustaulukosta tankkauksesi.

Kesäkisa 
Arvomme viiden ahkerimman bensanhintoja päivittäneen kesken 50€ lahjakortin kesäkuun viimeisellä viikolla. Kilpailuaika 4.6.-24.6.2018.

Kaverillekin saa kertoa! Sovellus löytyy ilmaiseksi Android, iOS ja Windows Phone 10 -puhelimille sekä -tableteille sovelluskaupastasi. Voit seurata meitä myös Facebookissa ja Twitterissä.

Päivitysterveisin, 
AutoMopus® -tiimi


1
5.2.2018 
AutoMopus®-kilpailu! 
 
HIIHTOLOMAT TULOSSA 
On perinteisen AutoMopuksen päivityskisan aika. Toivomme erityisesti hintapäivityksiä hiihtolomareittien varsilta. 
 
Arvomme viiden ahkerimman bensanhintoja päivittäneen kesken 50EUR lahjakortin maaliskuussa. 
Kilpailuaika 15.2.-15.3.2018. 

Kerrothan AutoMopuksesta kavereillesi! Sovellus löytyy ilmaiseksi Android, iOS ja Windows Phone 10-puhelimille sekä -tableteille sovelluskaupastasi. 
Voit seurata meitä myös Facebookissa ja Twitterissä. 
 
Talvisin päivitysterveisin, 
AutoMopus® -tiimi


5
.2.2018 
AutoMopus®-vinkki 

TALVIOLYMPIALAISET LÄHESTYVÄT. 
On AutoMopuksen pikakisan aika.  
 
Kuinka monta mitalia Suomen olympiajoukkue voittaa PyeongChangissa? 
 
Voit osallistua näin: 
- Rekisteröitynyt AutoMopuksen käyttäjä: klikkaa isoa i-kirjainta ja Anna palautetta. Kirjoita mitalien määrä ja paina Lähetä. 
TAI 
- AutoMopuksen ladannut käyttäjä: klikkaa isoa i-kirjainta ja Anna palautetta. Kirjoita mitalien määrä, oma sähköpostiosoitteesi ja paina Lähetä. 

Palkinto: Lahjakortti, jonka summa on 10EUR x Suomen joukkueen voittamien olympiamitalien määrä. 
Kilpailuaika: 5.2.-9.2.2018 


 
Kerrothan AutoMopuksesta kavereillesi! Sovellus löytyy ilmaiseksi Android, iOS ja Windows Phone 10-puhelimille sekä -tableteille sovelluskaupastasi. Voit seurata meitä myös Facebookissa ja Twitterissä. 

Talvisin autoiluterveisin, 
AutoMopus® -tiimi 


20.12.2017
AutoMopus®-vinkki

Laitathan AutoMopus-sovelluksen push-ilmoituksen päälle, niin huomaat juuri sinun autollesi kohdistetut edut ja tarjoukset.

Kaverillekin saa kertoa! Sovellus löytyy ilmaiseksi Android, iOS ja Windows Phone 10 -puhelimille sekä -tableteille sovelluskaupastasi. Voit seurata meitä myös Facebookissa ja Twitterissä.

Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta!

Autoiluterveisin,
AutoMopus® -tiimi


14.12.2017

AutoMopus®-vinkki

TUULILASI RIKKI ESPOOSSA? KORJAAMO LAHDESSA? MERKKIHUOLTO HUKASSA?
AutoMopuksen haku-toiminto on helppo, kun teet seuraavat kolme steppiä: 
1. Palveluntarjoajat lähellä -tekstin vieressä oikealla ylhäällä näet haku-napin. Klikkaa sitä. 
2. Hae palveluntarjoajia -haku avautuu. Kirjoita kenttään ylläolevien kysymysten mukaan: tuulilasi espoo, lahti tai bmw helsinki 
3. Seuraavaksi näet palveluntarjoajalistan hakusi perusteella.

Muistathan laittaa AutoMopus-sovelluksen push-ilmoituksen päälle, niin varmasti huomaat juuri sinun autollesi kohdistetut edut ja tarjoukset.Kaverillekin saa kertoa! Sovellus löytyy ilmaiseksi Android, iOS ja Windows Phone 10 -puhelimille sekä -tableteille sovelluskaupastasi. Voit seurata meitä myös Facebookissa ja Twitterissä. 
 
Hakuterveisin, 
AutoMopus® -tiimi

18.10.2017
AutoMopus®-vinkki

Heijastin auttaa näkymään liikenteessä

Liikenneturva kertoo, että kaukovaloilla ajava autoilija näkee ilman heijastinta pimeällä tiellä kulkevan jalankulkijan noin 150 metrin etäisyydeltä vaatetuksesta ja auton valoista riippuen. Heijastinta tai heijastinliiviä käyttävä nähdään jopa yli 600 metrin päästä.

Kohtaamistilanteessa lähivaloilla ajava autoilija havaitsee ilman heijastinta kulkevan henkilön vasta noin 50 metrin päästä, kun jalankulkijan heijastin voi näkyä jo 350 metrin etäisyydeltä.

Kaverillekin saa kertoa! Sovellus löytyy ilmaiseksi Android, iOS ja Windows Phone 10 -puhelimille sekä -tableteille sovelluskaupastasi. Voit seurata meitä myös Facebookissa ja Twitterissä.

Syysterveisin,
AutoMopus® -tiimi


10.8.2017
AutoMopus®-vinkki 

Ekaluokkalainen, uusi reppu ja uusi koulutie 

Kymmenet tuhannet ekaluokkalaiset aloittavat tänäkin vuonna koulutaipaleensa. Ekaluokkalaista ja miksei isompaakin koululaista mietityttävät koulumatkalla monet muutkin asiat kuin liikennemerkit, liikennevalot ja kiireiset aikuiset autoineen. Koulujen kohdalla on nyt syytä hiljentää auton nopeutta ja olla tarkkana, että vahinkoja ei tapahdu. Turvallista koulumatkaa kaikille! 


Kaverillekin saa kertoa AutoMopuksesta! Sovellus löytyy ilmaiseksi Android, iOS ja Windows Phone 10 -puhelimille sekä -tableteille sovelluskaupastasi. Voit seurata meitä myös Facebookissa ja Twitterissä.

Turvallisin koulumatkaterveisin,  
AutoMopus® -tiimi 

1.7.2017 
AutoMopus®-vinkki 

KESÄKISA - Ahkeruus palkitaan lahjakortilla 

Arvomme kesällä viiden ahkerimman bensanhintoja päivittäneen kesken 50€ lahjakortin elokuussa. 

Kilpailuaika 1.7.-15.8.2017. 


Kaverillekin saa kertoa AutoMopuksesta! Sovellus löytyy ilmaiseksi Android, iOS ja Windows Phone 10 -puhelimille sekä -tableteille sovelluskaupastasi. Voit seurata meitä myös Facebookissa ja Twitterissä.  
 
Kesäisin päivitysterveisin, 
AutoMopus® -tiimi


22.6.2017
AutoMopus®-vinkki

Juhannuksen tsekkilista mökkireissua varten: 
- hyttysmyrkky
- kesämökin avaimet
- hyttysmyrkky
- pelastusliivit
- hyttysmyrkky
- grillimakkara
- hyttysmyrkky
- sadekamppeet

Ja muista se hyttysmyrkky!

Kerro kaverille AutoMopuksesta!
Ilmainen sovellus löytyy Android, iOS ja Windows Phone 10 -puhelimille sekä -tableteille sovelluskaupoista. Meidät löydät myös Facebookissa ja Twitterissä.

Juhannusterveisin,
AutoMopus®-tiimi

12.5.2017
AutoMopus®-vinkk

Veisitkö äidin tulevana sunnuntaina Äitienpäiväajelulla
viehättävään kahvilaan?
 

 
Olemme lisänneet AutoMopukseen Taukopaikat ja sinne muutamia mukavia kahviloita. Voit kertoa meille suosikkikahvilasi lisättäväksi i-kirjaimen palautteen kautta.


On myös aika siivota auto sisältä edustuskuntoon sunnuntaiksi. Pikasiivouksen teet itse näppärästi: kerää roskat pois, imuroi penkit ja lattiat, kopistele matot, pese auton ikkunat sisältä, pyyhi kojelauta ja tuuleta autosi kunnolla. 

Jos auto on ehtinyt jo likaantua vappupesun jälkeen, niin AutoMopuksesta löytyvät autopesut tai voit kurvata huoltamolle autonpesupalveluita käyttämään. AutoMopuksesta löydät myös yli 2300 tankkausaseman yhteystiedot, myös sen sinua lähimmän. Monesta niistä löytyy autonpesu- ja vahauspalvelut. Kännykkäsi reittipalvelu navigoi sinut perille tankkaamaan ja pesemään autosi juhlakuntoon. 

Muistathan ostaa ruusuja!

Äitienpäiväajeluterveisin,
 
AutoMopus® -tiimi


28.4.2017
AutoMopus®-vinkki  

Aurinko paistaa. Vappu, kevät ja kesä. 

Nyt sinun on aika kaivaa kesäautosi esille naftaliinista. Ennen käyttöönottoa kannattaa autoa tyhjäkäyttää varovasti lain sallimissa puitteissa. Hyvä on tarkastaa auton rengaspaineet, akku ja tankata tankki täyteen. Muista myös ilmoittaa Trafille ajoneuvon liikennekäyttöönotosta.


 
Näkyykö autosi oikea väri vapun auringonpaisteessa? Vielä ehdit pes autosi vappuajelua varten. Käyttämällä autonpesupalveluita teetät autosi pesun ja vahauksen ympäristöystävällisesti eikä siitä aiheudu jätevesiongelmaa eikä kemikaalikuormaa luonnollePesetä autosi samalla, kun käyt tankkaamassa vappuajelua varten ja säästyt turhilta ajokilometreiltä. AutoMopuksesta löydät yli 2300 käytössä olevan tankkausaseman yhteystiedot. Monesta niistä löytyvät autonpesupalvelutvappumunkin ja siman kera.
 
Vappuajeluterveisin, 
AutoMopus-tiimi

12.4.2017 
AutoMopus®-vinkki 
 
KIMPOSIKO KIVI TAI NASTA TUULILASIIN PÄÄSIÄISREISSUSSA?  

Kun kiven iskemä pitää korjata, AutoMopuksella näet helposti lähimmät tuulilasihuollot ja teet näppärästi palvelukyselyn lähimpään huoltoon. Kännykkäsi reittipalvelu navigoi sinut perille.  

Pilkingtonin Tuulilasi rikki -palvelu (tuulilasirikki.fi tai https://www.pilkingtontuulilasipalvelu.fi/) auttaa löytämään apua kaikissa tuulilasiasioissa ympäri Suomen, missä autoiletkin. Olemme kehittäneet palvelun yhdessä Pilkingtonin kanssa.Kerro kaverille AutoMopuksesta! Ilmainen sovellus löytyy Android, iOS ja Windows Phone 10             
-puhelimille sekä -tableteille sovelluskaupoista. Meidät löydät myös Facebookissa ja Twitterissä.  

Hyvää Pääsiäistä!  

Tuulilasipalveluterveisin,  
AutoMopus-tiimi

4.4.2017 
AutoMopus®-vinkki 
 
Päivitä AutoMopus-sovelluksesi uusimpaan versioon! 

Saat käyttöösi:  
- Autosi laajennetut Trafin tekniset tiedot ilmaiseksi 
- Autosi katsastusajankohta, CO2-päästöt ja kulutustiedot löytyvät myös Tallista 
- Kattavampi palveluntarjoajavalikoima 
- Tuulilasin tuoreimmat uutiset 
- Parannuksia palveluntarjoajakorttiinKaverillekin saa kertoa! Sovellus löytyy ilmaiseksi Android, iOS ja
Windows
Phone10 -puhelimille sekä  -tableteille sovelluskaupasta. 

Voit seurata meitä myös Facebookissa ja Twitterissä. 

AutoMopus auttaa autoilijaa! 

Päivitysterveisin, 
AutoMopus-tiimi 


17.3.2017
AutoMopus®-vinkki

KEVÄTHUOLLON AIKA

Nyt on hyvä aika tilata keväthuolto autollesi, jos aiot lähteä pääsiäisenä reissuun. Kaipaako autosi kunnon pesua ja vahausta? Palvelukyselyn teet kätevästi AutoMopuksella omalle suosikkikorjaamollesi tai ehkäpä haluat etsiä uuden autopesulan kotisi läheltä.

AutoMopuksessa on yli 2800 palveluntarjoajaa autohuolloista ja -pesuista, rengas- ja tuulilasipalveluihin sekä yli 2400 tankkausasemaa autoiluasi helpottamassa.


Pidätkö AutoMopuksesta? Voit suositella sovellusta AutoMopus Infossa Kerro kaverille-toiminnolla.
Mitä mieltä olet AutoMopus -vinkistä? Arvostele se.
Voit seurata meitä myös Facebookissa ja Twitterissä.

Huoltoterveisin,
AutoMopus® -tiimi

...

21.5.2019 Haluaisitko lukea englanninkielisen teknisen taustadokumentin "Eximap Cloud Platform for Automotive Sector"?

Täytäthän sivulla: https://eximap.com/referenssit/ olevat kentät, kiitos.


14.5.2019 
3. Tampereen autoteollisuuden klusteriverkostotapahtuma
Tämä tapahtuma on täydellinen tilaisuus tavata Magna, Aurora Snowbox ja tietysti muita klusterin jäseniä.
Magna International vierailee Suomessa tutkimassa investointi- ja kumppanuusmahdollisuuksia. Magna International on kanadalainen teollisuusryhmä, jonka eurooppalainen pääkonttori on Itävallassa. Tunnetuin tytäryhtiö on Magna Steyer, joka kehittää BMW X3:n, Mercedes G-luokan, Jeepin ja Chryslerin.
Aurora Snowbox Oy edustaa ainutlaatuista testausekosysteemiä ja alustaa autonomisen ajo- ja ITS-testin testaamiseksi epäsuotuisissa talviolosuhteissa kumppaneidemme lumitietotaidon ja automatisointiosaamisen perusteella. Aurora Snowbox tarjoaa korkeimman tason asiakastukea yhdistettynä ensiluokkaisiin yksityisiin ja julkisiin testiratoihin.
Osallistumme Business Tampereen verkostoitumistapahtumaan Kokouskeskus Pellavassa.25.4.2019
Tulevaisuuden liikenne Kasvupolku: Voittajaksi valittiin Bout Oy Ab
Tulevaisuuden Liikenne Kasvupolun voittajaksi valittiin espoolainen Bout Oy Ab. Kunniamaininnan sai CS Control Software Oy.
Tuomariston mielestä BOUT on aidosti uniikki yritys, joka teki vaikutuksen. Yritys osuu potentiaaliseen markkinaan ja omaa osaavan tiimin. BOUT on venekyytejä tarjoava alusta, joka puhelinsovelluksen avulla yhdistää venekyytiä tarvitsevat ja niitä tarjoavat keskenään. Palvelussa kuljettajat toimivat itsenäisinä yrittäjinä, jotka operoivat omilla veneillään.
Tulevaisuuden Liikenne Kasvupolun kumppanit ovat YIT, Traficom, ITS Finland, Liikennevirasto ja Ramboll. 


25.4.2019
KasvuOpenin TULEVAISUUDEN LIIKENNE -KASVUPOLKU 2019: Kiitoratapäivä 2 & Semifinaali
Osallistumme KasvuOpenin Tulevaisuuden Liikenne Kasvupolun toiseen Kiitoratapäivään & Semifinaaliin.
Päivän aikana jokainen yritys tapaa 5 eri mylläriä 45 minuutin mittaisissa tapaamisissa.
Tilaisuus järjestetään YIT:n pääkonttorilla Helsingissä.
Lisätietoa: https://www.kasvuopen.fi/kasvupolut/tulevaisuuden-liikenne-kasvupolku-2019

4.4.2019
Smart Tampere - Älykaupungin kehittäjien tapaaminen
Business Tampere järjestää tilaisuuden uudistuneesta Smart Tampere -ohjelmasta ja mahdollisuudesta vaikuttaa ohjelman sisältöön.
Puheenvuoroja käytetään seuraavista aiheista:
- Yritysten rooli kaupunkikehittämisessä
- Tampereen kaupungin digitalisaation nykytila ja tavoitteet
- Kohti hiilineutraalia Tamperetta - miten yritys voi osallistua kehitystyöhön
- Kaupunki alustana ja nopeat kokeilut kaupunkiympäristössä
Lisäksi käydään myös keskusteluja ylläolevista aiheista.
Toimitusjohtajamme Pasi Pohjala osallistuu tapahtumaan Raatihuoneella Tampereella.


2.4.2019
Liiketoimintaa liikenteestä -kasvufoorumi, Säätytalo, Helsinki
Tapahtuma kokoaa yritysten, julkisten toimijoiden ja tutkimusalan päättäjät yhteiseen foorumiin vaikuttamaan ja vaikuttumaan.
Liikenneala on keskellä monimuotoista muutosta. Kytkeytyvä, automaattinen, sähköistyvä ja palveluistuva liikennejärjestelmä muuttaa tapamme liikkua ja kuljettaa. Liikenne, energia ja data nivoutuvat yhteen. Liikenteen murros tarjoaa hienot puitteet korkean arvonluonnin palvelujen kehittämiseen ja viennin kasvattamiseen. Suomalaiset yritykset ovat aktiivisesti mukana kansainvälisillä miljardimarkkinoilla ja alan startup -yritykset on jo noteerattu kansainvälisten investoijien keskuudessa. Kaupungit toimivat mahdollistajina ja kehitysalustoina uudelle liiketoiminnalle. 
Toimitusjohtajamme Pasi Pohjala osallistuu tapahtumaan Säätytalolla Helsingissä.

26.3.2019
KasvuOpenin TULEVAISUUDEN LIIKENNE -KASVUPOLKU 2019: Kiitoratapäivä 1
Osallistumme KasvuOpenin Tulevaisuuden Liikenne Kasvupolun ensimmäiseen Kiitoratapäivään. Päivän aikana jokainen yritys tapaa 5 eri mylläriä 45 minuutin mittaisissa tapaamisissa. Seuraava Kiitoratapäivä on 25.4.2019.13.2.2019 Autoilun tulevaisuus -vaikuttajaseminaari 
Alma järjestää Autoilun ja liikkumisen tulevaisuus 2019 -seminaarin. Liikkuminen elää suurinta muutosta sitten auton keksimisen. Uudet teknologiat, innovaatiot ja yllättävät toimijat mullistavat autoalaa, ja vaihtoehtojen ja mahdollisuuksien määrä kasvaa koko ajan. Alma hakee ensimmäistä kertaa Suomen parhaita teknologisia ja palvelullisia autoilun ja liikkumisen innovaatiota.
Toimitusjohtajamme osallistuu tapahtumaan Koskenrannassa Helsingissä.
Lisätietoa tapahtumasta: https://www.almamedia.fi/autoilu


7.2.2019
TULEVAISUUDEN LIIKENNE -KASVUPOLKU 2019 STARTTI
Eximap Oy on valittu 15 yrityksen joukkoon KasvuOpenin Tulevaisuuden Liikenne -Kasvupolkuun ratkaisemaan tulevaisuuden liikenteen haasteita
Toimitusjohtajamme osallistuu tapahtumaan Tracomissa Helsingissä.
Lisätietoa tapahtumasta:
https://www.kasvuopen.fi/kalenteri/tulevaisuuden-liikenne-kasvupolku-2019-startti

29.1.2019
Smart Mobility Business Finland Program Kick off -tapahtuma

Tapahtuma järjestetään Marina Kongressikeskuksessa Helsingissä. Business Finland esittelee tapahtumassa palveluja yrityksille: innovaatiorahoituksen ja kansainvälistymispalvelut, sekä julkistaa Smart Mobility -teemaan liittyvän haun. Liikkumisen tulevaisuutta esittelevät tapahtumassa mm. Rolls-Royce, Finnair ja Nokia.

Business Finlandin uusi ohjelma, Smart Mobility, keskittyy saumattomiin kuljetusketjuihin, päästövähennyksiin ja digitalisaatioon. Ohjelma kannustaa suomalaisia yrityksiä hyödyntämään mullistuvan kuljetus- ja liikkumisteollisuuden mahdollisuudet. Smart Mobility houkuttelee lisäksi kansainvälisiä sijoituksia ja rahoittaa globaalien ekosysteemien rakentamista Suomeen.


4.-5.12.2018
SLUSH Helsingissä
Osallistumme SLUSH 2018 -tapahtumaan 4.-5.12.2018 Messukeskuksessa Helsingissä. 
Vuonna 2017, yli 2600 startupia, 1600 pääomasijoittajaa, ja 600 toimittajaa yli 130 maasta tuli Slush-tapahtumaan viedäkseen liiketoimintaansa eteenpäin.
Lisää tietoa tapahtumasta: https://www.slush.org/4.12.2018
VIRALLINEN SLUSH18 OHEISTILAISUUS - TULEVAISUUDEN LIIKENNE
Osallistumme viralliseen SLUSH18 oheistapahtumaan 
Tulevaisuuden Liikenne 4.12.2018 Messukeskuksessa Helsingissä. 
Liikennesektorilla on meneillään massiivinen muutos. Teknologinen murros tuo uusia palveluita ja toimijoita alalle samalla, kun kasvavat ympäristöhaasteet ja yhteiskunnalliset haasteet vaativat uusia ratkaisuja. Virallinen Slush18-oheistapahtuma tuo yhteen johtavat yritykset, nopeasti kasvavat startupit, tekniset kyvyt, sijoittajat ja muut Slush-osallistujat, jotka luovat ympäristön täynnä liiketoiminnan ratkaisuja ja uusia ideoita.
Lisää tietoa tapahtumasta: https://www.futuretransportation.io/


21.11.2018
Eximapin rahoituskierros auki FUNDABLEssa

Eximap Oy on suomalainen autoalan ohjelmistotalo, joka konseptoi, kehittää ja myy tulevaisuuden autoilun palveluja. Nyt yhtiö tarjoaa autokaupoille pilviohjelmistoratkaisun autojen tarjoamiseksi asiakkailleen käyttöön joustavasti kuukausimaksulla. 

Ratkaisu on suunniteltu ensisijaisesti käytettyjä autoja myyville autokauppiaille. Autokauppiaat saavat lisätuottoa vaihtoautovarastoistaan. Autot voivat olla liisattuna ajossa ja myynnissä samanaikaisesti. 

Eximap Oy on keskittynyt viime vuosina autoilun pilviohjelmistojensa kehitykseen ja viimeisimpänä Auto palveluna -ratkaisun tuotteistamiseen. Yhtiöllä on ensimmäinen asiakas tälle uudelle palvelulle. Nyt yhtiö panostaa myyntiin kotimaassa ja kansainvälistymiseen.

Linkki Fundableen: https://www.fundable.com/eximap9.-11.11.2018 
Auto 18 – Autoilun megatapahtuma Messukeskuksessa Helsingissä
Auto 18 kerää yhden katon alle lähes kaikki Suomessa myytävät automerkit. Uuden auton etsintä ja uusimpien mallien koeajaminen ei voisi olla tämän helpompaa. Autojen lisäksi tapahtumassa pääsee tutustumaan autoilutarvikkeisiin, rahoitusvaihtoehtoihin sekä vakuutuksiin. Asiapitoista ohjelmaa täydentää koko perheelle suunnattu viihde. 
Lisätietoa tapahtumasta: https://auto.messukeskus.com/


24.10.2018
ITS Factory –kehitysfoorumi 4/2018
Vuoden neljäs ITS Factory –kehitysfoorumi - 6Aika -ohjelmasta liikennealan kansalliseen kasvuohjelmaan järjestetään TTY:n Kampusareenalla Tampereella.
Lisätietoa ITS Factorystä englanniksi: 
https://businesstampere.com/business-environment/business-ecosystems/mobility/mobility/

10.10.2018
Mindtrek - Kansainvälinen teknologiakonferenssi Tampere-talossa
Mindtrek on kansainvälinen teknonologiakonferenssi, joka järjestetään vuosittain Tampereella. Kyse on verkostoitumisesta ja ideoiden vaihtamisesta eri taustoista tulevilta ja eri osaamisen osa-alueilta asiantuntijoiden kesken. Mindtrek koostuu noin 70 eri luennosta, jotka käsittelevät teemoja kuten Avoin lähdekoodi, Älykäs kaupunki, Lisätty todellisuus, IoT, Lohkoketju, Koulutusteknologia, Terveysteknologia and Tekoäly.
Lisätietoa konferenssista englanniksi: https://www.mindtrek.org/2018/


5.-6.9.2018

VÄYLÄT & LIIKENNE -konferenssi Tampere-talossa Tampereella
Väylät & Liikenne -tapahtuman ydin on kaksipäiväinen asiantuntijaseminaari, joka kokoaa yhteen liikenneväylien, liikenteen ja liikkumisen asiantuntijat. Seminaarin yhteydessä järjestetään lisäksi erikoisnäyttely, jossa on esillä tuotteita, materiaaleja ja palveluja teiden, katujen, raide-, vesi- ja ilmaliikenteen ja -liikkumisen aloilta. Tärkeä osa tapahtumaa niin seminaarin kuin näyttelyn aikana on muiden asiantuntijoiden ja kollegojen tapaaminen ympäri Suomen.
Lisätietoa konferenssista: https://tapahtumat.tieyhdistys.fi/vaylat-liikenne/


27.-28.6.2018
 
CONCAR-EXPO 2018 - AUTOMOTIVE REVOLUTION TRADE SHOW Berliinissä Saksassa
Autoteollisuuden megatrendeissä: itseajavissa autoissa ja verkottuneessa ajoneuvossa tapahtuu nopeaa kehitystä. 
Car2Car, Car2X, Car2mobile ovat lisääntyvässä määrin yhä tärkeämpiä.
Toimitusjohtajamme Pasi Pohjala osallistuu tapahtumaan Berliinissä. 
Lisätietoa englanniksi: https://www.concarexpo.com/en/information/


26.6.2018 
2. CONCAR-EXPO VERKOSTOITUMISTAPAHTUMA SUOMEN SUURLÄHETYSTÖSSÄ
Viime vuoden yli 100 vierailijan menestyksekäs suomalainen verkostoitumistapahtuma järjestetään toisen kerran. Osallistujat Daimlerilta, BMW:ltä, Continentalilta, Nokiasta, HERE:stä sekä monet innovatiiviset yritykset ja startupit keskustelivat uudesta liikkumisesta, verkottuneista ja itseajavista autoista.
Toimitusjohtajamme Pasi Pohjala osallistuu tapahtumaan Berliinissä. 
Lisätietoa englanniksi: 
https://www.concarexpo.com/en/features/pavilions/

5.6.2018 
KasvuOpenin Tulevaisuuden Liikenne Kasvupolun 2. Kiitoratapäivä
Osallistumme KasvuOpenin Tulevaisuuden Liikenne Kasvupolun toiiseen Kiitoratapäivään. Päivän aikana jokainen yritys tapaa 5 eri mylläriä 45 minuutin mittaisissa tapaamisissa. Tulevaisuuden liikenne Kasvupolulle on valittu 15 potentiaalisinta kasvuyritystä 33 hakijan joukosta. 
Lisätietoa: https://www.kasvuopen.fi/kalenteri/tulevaisuuden-liikenne-kasvupolku-2018-kiitorata-2


4.6.2018
Tietosuojainfo: Miten tietosuoja toteutuu yrityksemme toiminnassa?
Osallistumme Tampereen Kauppakamarin jäsenilleen järjestämään Tietosuojainfoon Technopoliksessa Tampereella.
Lisätietoa tapahtumasta täältä: 
https://www.tampere.chamber.fi/kauppakamari/tapahtumakalenteri/?x29424=5978413


25.5.2018
EU:n uusi tietosuoja-asetus (GDPR) astuu voimaan 25.5.2018
Meille Eximap Oy:ssä tietoturva ja luotettava henkilötietojen säilyttäminen ovat ensiarvoisen  tärkeitä. Olemme käyneet läpi GDPR-asetusten vaatimukset, päivittäneet sisäiset ohjeistukset, AutoMopus-rekisteriotteen ja muut kehittämämme white label -sovellukset vastaamaan uusia vaatimuksia.

22.-24.5.2018 
EUREKA INNOVATION DAYS 2018
Osallistuimme tapahtuman Smart Mobility -osioon toukokuun 24. päivänä. Muut osiot olivat: Smart Health, Smart Energy ja Smart Industry. Eureka Innovation Days järjestettiin Finlandia-talossa Helsingissä ja tapahtuma kokosi noin 1000 osallistujaa.
Lisätietoa agendasta englanniksi: 
http://eurekainnovationdays.org/


3.5.2018 
KasvuOpenin Tulevaisuuden Liikenne Kasvupolun 1. Kiitoratapäivä
Osallistuimme KasvuOpenin Tulevaisuuden Liikenne Kasvupolun ensimmäiseen Kiitoratapäivään. Päivän aikana jokainen yritys tapasi 5 eri mylläriä 45 minuutin mittaisissa tapaamisissa. Seuraava Kiitoratapäivä on 5.6.2018.
Tulevaisuuden liikenne Kasvupolulle on valittu 15 potentiaalisinta kasvuyritystä 33 hakijan joukosta.
Lisätietoa: https://www.kasvuopen.fi/kasvupolut/tulevaisuuden-liikenne-kasvupolku-2018

5.4.2018
Eximap Oy on valittu 15 yrityksen joukkoon KasvuOpenin Tulevaisuuden Liikenne Kasvupolkuun ratkaisemaan tulevaisuuden liikenteen haasteita
Tulevaisuuden liikenne Kasvupolulle on valittu 15 potentiaalisinta kasvuyritystä 33 hakijan joukosta. Tuomaristo painotti kriteereissään tärkeysjärjestyksessä kasvun nälkää, kasvupotentiaalia, talouden realiteettien huomioimista ja skaalautuvuutta.
Lisätietoa: KasvuOpen Uutiset


6.2.2018
Autonomous Vehicles and Mobility Services (AVM) aloitteen kick-off -tapahtuma Helsingissä
Business Finland suositusten perusteella Synocus oli tammikuun ensimmäisen viikon kuluesssa yhteydessä yli 50 yritykseen kertoakseen heille AVMstä. Näiden keskusteluiden perusteella WALCC ja Synocus kutsuivat 25 yritystä pitämään lyhyen esittelyn  AVM kick-off -tapahtumassa. Tämä tapahtuma tarjoaa myös pohjan JPI Urban Europe hakemukselle, joka tullaan jättämään helmikuun lopussa.

30.1.2018
Autogloben-messut järjestetään Tukholmassa Ruotsissa 31.1.-1.2.2018
Heja Sverige! Eximapin tiimi käy tutustumassa Autogloben-messujen antiin keskiviikkona Globenissa.
Ammattimessuilla on näytteilleasettajia autoalan johtavista ruotsalaisista asiantuntijoista eri autokorjaamopalveluihin.
Lisätietoa ruotsiksi: https://autogloben.se/

18.1.2018
Vaikuttajaseminaari Liikkumisen tulevaisuus 18.1.2018 Helsingissä

Alma kerää Suomen mielenkiintoisimmat autoalan ja liikkumisen kehitykseen vaikuttavat toimijat Finlandia-taloon 18.1.2018 keskustelemaan liikkumisen tulevaisuuden monista kulmista. Tilaisuudessa puhujina ovat mm. liikenneministeri Anne Berner, toimitusjohtaja Tero Kallio, Autotuojat, projektijohtaja Sonja Heikkilä, OP ja toimitusjohtaja Jonas Geust, Rightware.
Toimitusjohtajamme Pasi Pohjala osallistuu Finlandia-talossa järjestettävään seminaariin.


2017
30.11.2017
SLUSH Helsingissä
Osallistumme SLUSH 2017 -tapahtumaan 30.11.-1.12.2017 Messukeskuksessa Helsingissä.
Vuonna 2016, yli 2300 startupia, 1100 pääomasijoittajaa, ja 600 toimittajaa yli 120 maasta tuli Slush-tapahtumaan viedäkseen liiketoimintaansa eteenpäin.
Lähetä sähköpostia osoitteeseen info@automopus.fi, jos haluat tavata meidät Slushissa.
Lisää tietoa tapahtumasta: http://www.slush.org/

27.11.2017
BHTC Hackathon 2017 järjestetään 27.-29.11.2017 Tampereella
Osallistumme BHTC Hackathoniin 2017, jota sponsoroivat SMACC, Business Tampere ja Behr-Hella Thermocontrol GmbH (BHTC), Hervannan Kampusareenalla Tampereella. Hackathonin päätavoitteena on löytää uusia lähestymistapoja matkustajamukavuuden lisäämiseksi ja  käyttäjäkokemuksen maksimoiseksi tulevaisuuden autoissa.


21.11.2017
AKL Summit & EXPO 2017 -tapahtuma Helsingissä
Syksyn AKL Summit & EXPO 2017 -tapahtuma kokoaa autoalan päättäjät ja tulevaisuuden menestyjät tiistaina 21.11.2017 Finlandia-taloon Helsinkiin. Toimitusjohtajamme Pasi Pohjala osallistuu tapahtumaan.
Lisätietoa: https://aklsummit.fi/


6.11.2017
TU-Automotive Europe järjestetään 6.-7.11.2017 Münchenissä Saksassa

Osallistumme Euroopan suurimpaan autoinnovaatioiden konferenssiin. Konferenssin pääteemoja ovat connected cars, liikkuvuus ja
itseajavat autot.
Lisätietoa: https://automotive.knect365.com/tu-auto-europe/


1.11.2017
Trafin vuotuinen tietopalvelun sidosryhmätilaisuus Helsingissä
Osallistumme Trafin vuotuiseen tietopalvelun sidosryhmätilaisuuteen tänään Helsingissä. Tilaisuudessa esitellään Trafin tietopalvelun uudistuksia ja kuullaan millaisiin palveluihin Trafin tietoja hyödynnetään. Lisäksi esitellään tulevia säädösmuutoksia ja niiden vaikutusta kumppaneiden toimintaan. 

Eximap Oy (AutoMopus) on Trafin palveluntarjoaja.


18.10.2017
ELIV Europe - 18. Kansainvälinen kongressi ja näyttely 18-19.10.2017 Bonnissa Saksassa

Eximap on kutsuttu ELIV Europe kongressiin ja näyttelyyn ensi viikolla. ELIV on Euroopan suurin autoelektroniikan tapahtuma, johon osallistuu yli 1500 henkilöä. Ensimmäistä kertaa ELIV tarjoaa nuorille yrityksille mahdollisuuden esitellä heidän uusinta kehitystään ja tuotteita autoelektroniikassa start-up -alueella. 
Lisätietoa tapahtumasta: https://www.vdi-wissensforum.de/en/eliv/


20.9.2017
MINDTREK 2017 järjestetään 20.-21.9.2017 Tampere-talossa Tampereella 
Osallistumme kansainväliseen teknologiakonferenssiin MINDTREK 2017 Tampere-talossa.
Konferenssin teemoja ovat Smart City ja Smart Mobility.
Lisätietoa: http://www.mindtrek.org/2017/

6.9.2017 
AutoMopus tekee yhteistyötä Tuning Studion kanssa
AutoMopus-sovellus on esillä Tuning Studion verkkokaupan etusivulla.
Lisätietoa: http://www.tuningstudio.fi/


5.9.2017 
Eximap Oy (AutoMopus) on Trafin palveluntarjoaja
Tiesitkö, että Eximap Oy on Liikenteen turvallisuusvirasto Trafin palveluntarjoaja?
Olemme toteuttaneet Pilkingtonille auton rekisterinumerohakuun perustuvan Tuulilasi rikki? -palvelun.
Tutustu palveluun: https://www.pilkingtontuulilasipalvelu.fi/
Jos tarvitset autoihin liittyviä tietoja omaan palveluusi, niin soita myyntipalveluumme 046-923 7444 tai
ota yhteyttä info@automopus.fi


5.9.2017
Uusimmassa Tekniikan Maailmassa 15/2017 on Pilkingtonin tuulilasirikki.fi mainos. 
Eximap Oy on toteuttanut palvelun Pilkingtonille.

13.7.2017 
SuomiAreena Porissa
SuomiAreena on Suomen suurin, kaikille avoin ja ilmainen yhteiskunnallinen keskustelutapahtuma.
Toimitusjohtajamme Pasi Pohjala osallistui auto- ja liikennealan järjestöjen yhteiseen tapahtumaan Porissa.


27.6.2017 CDILABS Matchmaking Day Torinossa Italiassa
CDILABS haluaa rakentaa kaupallista yhteistyötä parhaiden eurooppalaisten startupien ja suurteollisuuden välillä.
Pasi Pohjala ja Ville Lappalainen kutsuttiin tilaisuuteen mukaan.


16.6.2017

TECHHUBFI blogi luettavissa
Finpron Älykkäiden kulkuneuvojen ja liikkumisen kasvuohjelman johtaja Jouni Salonen kirjoittaa "Autosi on täynnä suomalaista tekniikkaa, mutta sinä et ehkä tiedä sitä".
Lue blogi englanniksi täältä.

14.6.2017
Eximap osallistuu KasvuOpenin Tulevaisuuden Liikenne -Kasvupolun Semifinaaliin 14.6.2017 Helsingissä
KasvuOpenissa yrityksen iästä, koosta tai toimialasta riippumatta jokainen yrittäjä saa kasvuidealleen maan parhaat onnistumisen edellytykset.
Lisätietoa: Tulevaisuuden Liikenne -Kasvupolku1.6.2017 
SHIFT Business Festival 31.5.-1.6.2017 järjestetään Turun Linnassa
Osallistumme SHIFT Business Festival -konferenssiin Turun Linnassa. SHIFT kokoaa tässä tilaisuudessa yhteen erikokoiset yritykset. Konferenssin sisältönä ovat yhteistyö ja keskustelut.
Lisätietoa: http://www.theshift.fi/event/programhttp://www.theshift.fi/why-attend/partners


30.5.2017
Eximap on valittu 20 startup-yrityksen joukkoon Menorca Millenials -tapahtumaan 1.-15.6.2017 Espanjaan
Tänä vuonna järjestettävä Menorca Millenials -tapahtuma on kolmas ja samalla kansainvälisin. Tapahtumaan haki 360 startuppia yli 60 maasta, joista vain 20 yritystä valittiin.
Lisätietoa: http://menorcamillennials.com/


27.4.2017
Havaintoja polttoaineen kuluttajahintojen irrationaalisuudesta

Lue uusin blogimme täältä.


31.3.2017
Moottorin optimointi, miten 420i muuttui 430i:ksi
Pasi kirjoitti blogin vauhtihirmunsa lisääntyneistä hevosvoimista. Lue blogi täältä.28.-30.3.2017
Intelligent vehicle and mobility solutions business delegation to Italy

Toimitusjohtajamme Pasi Pohjala osallistuu vienninedistämismatkalle Italiaan yhdessä muiden suomalaisten yrittäjien kanssa.
Team Finland ja Export Finland järjestävät tämän kolmen päivän vienninedistämismatkan Italiaan.
 

15.-16.3.2017
BOSCH CONNECTED WORLD -tapahtuma Berliinissä Saksassa
Toimitusjohtajamme Pasi Pohjala osallistui Bosch Connected World -tapahtumaan ja IoT-konferenssiin Berliinissä Saksassa.22.2.2017
Eximap Oy (AutoMopus) on Trafin palveluntarjoaja
Tiesitkö, että Eximap Oy (AutoMopus) on Liikenteen turvallisuusvirasto Trafin palveluntarjoaja?

Olemme toteuttaneet Pilkingtonille auton rekisterinumerohakuun perustuvan Tuulilasi rikki? -palvelun.
Jos tarvitset autoihin liittyviä tietoja omaan palveluusi, niin soita myyntipalveluumme 046-923 7444 tai ota yhteyttä info@automopus.fi.